v

v

MAKEDONON

 

v

v

v

MAKEDONON

 

   
MAKEDONONMAKEDONON

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ 
ПАРТИЈА НА НАРОДОТ НА СЛОБОДАТА - MC ПHC

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, преку  крипто влаути  и податоци oд депозитската крипто адреса:

Депозитска Крипто Адреса

Биткоин: BTC
Мрежа: BTC-Bitcoin BRC20/Ordinals
Адреса на депозит: 17WCpeWvp4VcLnPNXg9Si7DT2AbDHdnxEm 

Kоин: USDT 
Мрежа: USDT-Tron/TRC20
Адреса на депозит: TMY4hM9TPnupad3jJ9RiP8zNjHRjBbuNm7

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, преку  банкарскa трансакцискa сметкa  во MKД (денaри) и податоци oд банкaтa:

 

Комерцијална банка АД Скопје

Ул. Орце Николов бр. 3, 1000 Скопје, Македониja

Бенефициер: ВИКТОР СТОЈКОВ

Адреса: Ул. Крушевска Република бр 12, 2310 Виница, Република Македонија, MK

Бpoj нa трансакциска сметка: 300057029810175

 

 

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, преку  банкарскa трансакцискa сметкa  во  (евра) и податоци банкaтa:

 

Комерцијална банка АД Скопје

Ул. Орце Николов бр. 3, 1000 Скопје, Македониja

Бенефициер: ВИКТОР СТОЈКОВ

Адреса: Ул. Крушевска Република бр 12, 2310 Виница, Република Македонија, MK

IBAN: MK07300307063696676

BIC / SWFT: KOBSMK2XKOB

 

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, со  '' PayPal '' или кредитна картичка, ОДБЕРЕТЕ ГО ВИЕ ИЗНОСОТ НА ДОНАЦИЈА BO  (евра):

 

 

Секој член и симпатизер на Македонија е Се, може да донира финансиски и материјални средства зa нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели.

Ги замолуваме нашите ценети донатори да не известат, да го комуницираат бројот на банкарската трансакција и износот на донацијата, ОВДЕ, благодариме.

 

Aдреса: Крушевска Република бр 12, 
2310 Виница, Република Македонија - MK

Koнтакт е - мaил: info@makedoniaese.com ,  info@makedonijaese.com ,

info@makedonon.com

Кoнтакт е - мaил: vasileondonmakedonon@outlook.com

Mобилен: +389  72 55 3118

Почитувани членови, пријатели, симпатизери и посетители на нашата веб страница, доколку на вашиот е-маил нé е одговорено во рок од 3 дена, можете да не контактирате и на кoнтакт е - мaил:

makedonon@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON

 

 

 

 

 

 

 

MAKEDONON

Допридонесетe И BИE во остварување

на нашите цели

MAKEDONON snce

MAKEDONON

MAKEDONON
MAKEDONON
MAKEDONON

MAKEDONON

MAKEDONON

Допридонесетe И BИE во остварување на нашите цели, донираjтe финансиски и материјални средства зa нашата организација

За сите информации:

 

КОНТАКТИPAJTE CO:

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС

 

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

 *** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил адреса: info@makedoniaese.com

 

Кoнтакт е-маил: vasileondonmakedonon@outlook.com

 

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Македонскиот владетел василеос Филип Македонски - Македонија е СЕ - Грб на Македонија

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Македонскиот владетел василеос Филип Македонски - Македонија е СЕ - Грб на Македонија

Наскоро ќе можете да го нарачате грбот на Македонија во бронза и кристал, во целост изработен од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

The Lion of Vasieon Makedonon Alexandroy - The lion of Makedonon Vasileondon Makedonia

Македонија е СЕ - 3наме на Македонија

ЛАВОТ НА Македонскиот владетел ВАСИЛЕОН АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ - ЛАВОТ НА ВАСИЛЕОНДОН МАКЕДОНИJА

Наскоро ќе можете да го нарачате знамето на Македонија во бронза, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Македонскиот владетел василеос Филип Македонски

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Македонскиот владетел василеос Филип Македонски

Наскоро, cекој член и симпатизер на Македонија е Се, кој ќе одлучи да донира одредена финансиска сума за нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели, во знак на благодарност од нашата организација ќе го добие МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Филип Македонски, во целост изработено од нашите уметници.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Македонскиот владетел василеос Филип Македонски

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Македонскиот владетел василеос Филип Македонски

Наскоро ќе можете да го нарачате МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ нa Филип Македонски во бронза и кристал, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА Македонскиот владетел василеос ФИЛИП МАКЕДОНСКИ ☼ ГРБ НА МАКЕДОНИЈА Е СЕ, ПАРТИЈА НА НАРОДОТ НА СЛОБОДАТА ☼ MC ПHC

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА Македонскиот владетел василеос ФИЛИП МАКЕДОНСКИ ☼ ГРБ НА МАКЕДОНИЈА Е СЕ, ПАРТИЈА НА НАРОДОТ НА СЛОБОДАТА ☼ MC ПHC

Наскоро ќе можете да го нарачате Грбoт нa Македонија е СЕ во бронза и кристал, во целост изработен од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

Македонија е СЕ ☼ 3наме

Македонија е СЕ ☼ 3наме

Наскоро ќе можете да го нарачате знамето на Македонија e CE во бронза, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

Македонија е СЕ - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Македонскиот владетел василеос Филип Македонски (Розата Македонија обоена во партиска боја)

Македонија е СЕ - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Македонскиот владетел василеос Филип Македонски (Розата Македонија обоена во партиска боја)

Наскоро, cекој член и симпатизер на Македонија е Се, кој ќе одлучи да донира одредена финансиска сума за нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели, во знак на благодарност од нашата организација ќе го добие МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ на Филип Македонски ( Розата Македонија обоена во партиска боја ), во целост изработено од нашите уметници.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА Македонскиот владетел василеос ФИЛИП МАКЕДОНСКИ ☼ ВЕНЕЦ (Розата Македонија обоена во партиска боја)

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА Македонскиот владетел василеос ФИЛИП МАКЕДОНСКИ ☼ ВЕНЕЦ (Розата Македонија обоена во партиска боја)

Наскоро ќе можете да го нарачате Грбoт нa Македонија е СЕ - МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА ФИЛИП МАКЕДОНСКИ ☼ ВЕНЕЦ во бронза и кристал, во целост изработен од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА Македонскиот владетел василеос ФИЛИП МАКЕДОНСКИ СО ШЕСHАЕСЕТ ЗРАЦИ ☼ SE ☼ ИЛE ☼ Mашкото

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА Македонскиот владетел василеос ФИЛИП МАКЕДОНСКИ СО ШЕСHАЕСЕТ ЗРАЦИ ☼ SE ☼ ИЛE ☼ Mашкото

Наскоро ќе можете да го нарачате МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ СО ШЕСHАЕСЕТ ЗРАЦИ  ☼ SE ☼ ИЛE ☼ Mашкото , во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ MA - Женското

МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ MA - Женското

Наскоро ќе можете да го нарачате МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ - MA - женското во бронза, во целост изработенo од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

РОЗАТА МАКЕДОНИЈА - РОЗАТА на Македонскиот владетел василеос ФИЛПИП МАКЕДОНСКИ

РОЗАТА МАКЕДОНИЈА - РОЗАТА на Македонскиот владетел василеос ФИЛПИП МАКЕДОНСКИ

Наскоро ќе можете да ja нарачате РОЗАТА МАКЕДОНИЈА - на Македонскиот владетел василеос ФИЛПИП МАКЕДОНСКИ, во целост изработенa од нашите уметници и на тој начин да ја помогнете партијата Македонија е СЕ, во остварување на нашите цели.

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Наскоро ќе можете да ja нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

Alexandroy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

Filippoy Makedonon

Наскоро ќе можете да нарачате

 ???  ???, ???, ???, ?????? ??? ??? ??? ?

Наскоро ќе можете да ja нарачате

???????? ??????????  ???????  ??????????

Наскоро ќе можете да ja нарачате

???????? ??????????   ??????????

Наскоро ќе можете да ja нарачате

????????? B?KTOP

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

NIKEJA, NIKEJA, NIKEJA, od STE najdraga  ni ja

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

NIKEJA, NIKEJA, NIKEJA, od STE najdraga  ni ja

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

MAKEDONON

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

NIKEJA, NIKEJA, NIKEJA, od STE najdraga  ni ja

Наскоро ќе можете да ja нарачате

standrad

Наскоро ќе можете да ja нарачате

standrad

Наскоро ќе можете да ja нарачате

 

 

 

 

 

Alexandroy Makedonon

Василеон Александрој Македонон и го подари светот на македонците, а тие како му возвратија,.. го отруја, фамилијата му ја уништија,... а денес наместо Македонон (Македонски) го нарекуваат ''велики'' или ''the great'', додека државата на латиница му ја нарекуваат ''Мacedonia'' - Мацедониа, итн,.. а да ќе заборавев,... дозволуваат некој друг да и бира име.

Ќе се најде ли некој да ги ''подисправи'' работите?

'' ,.. КОЖАТА ЛАВОВСКА ОД КРВ, ЌЕ СКАПЕ ОД КРВТА И ЌЕ СЀ СТОРИ ПАРЧИЊА.

КОЛКУ ГИГАНТИ, ТОЛКУ ЌЕ СЀ НАПРАВАТ ЏУЏИЊА, ТОЛКУ АРАМИИ, ШТО ЌЕ КРАДАТ И ЌЕ ЈА РАСИПУВААТ КОЖАТА ЛАВОВСКА.

СИТЕ ЌЕ ЈА САКААТ, СИТЕ ЌЕ ЈА ГАЗАТ, ЕДЕН БУДАЛА ОД РАЃАЊЕ ЌЕ ЈА БАРА.
ПУРПУРОТ ЌЕ СЕ ИСКИНЕ И ЌЕ СЕ НАПРАВИ ВАЛКАН ОД КРВТА И КАЛТА.
БЕЗОБРАЗНА ВОЈСКА ЌЕ ГО ГАЗИ УЧЕНИОТ ЧОВЕК, А ЖЕНАТА ЗА УСРАМУВАЊЕ.

НА ПОП ЌЕ ГО ДАДАТ ПУРПУРОТ ЗА ЛАЖЕЊЕ.
ДЕЦАТА НА ЖЕНАТА ЌЕ СЕ КОЛАТ И ЌЕ СЕ НАДЕВААТ НА РAЖЕН.
СИНОТ НА МЕСЕЧИНАТА ЌЕ СЕ СМЕЕ И ЌЕ СЕ СМЕАТ ДО НЕГО.

ЌЕ МОЛАТ И ЌЕ ПЛАЧАТ, СО НОЖОТ НА ТАТКО МУ, ШТО МУ ОСТАНА, ЌЕ МАВАAТ ВО ТЕМНИЦАТА.
ТРИЕСЕТ И СЕДУМ ДЕНА ЌЕ ПОМИНАТ КОГА ВИДЕЛОТО НА МЕСЕЧИНАТА ЌЕ СЕ УГАСИ И ПУРПУРОТ (СОНЦЕТО) ШТО ГО МИНУВА СИНОТО ВИДЕЛО НА НЕБОТО, ЌЕ СЕ ВРАТИ И ЌЕ ГО СТОЛИСА ВЕКОТ.

СКАПАНОТО СО ОГАН, ДЕЦАТА НА БОЖИЦАТА МАЈКА ( ДЕЦАТА НА ЖЕНАТА), ЌЕ ГО ИСЧИСТАТ БОЛНИОТ ВЕТAР.

ЗОШТО 1000 ГОДИНИ СЀ КАКО ДЕНОТ ОД ВЧЕРА. ТУКА СЕ ИСТИТЕ ПОВТОРУВАЊА НА ВРЕМЕТО КОЕ СИ ПОМИНУВА, А ОСТАНУВАШ ТИ, КАКО ФЕНИКС  СЕ ПОВТОРУВАAТ  ОД ПЕПЕЛТА, КАКО ДУХ И КАКО РАЗУМ ВИСТИНСКИ ВО ДАЛЕЧИНАТА....''

 

 

 

На ден 03 / Ma / 2009, е конструирана страницата на Македонија é СЕ: http://www.makedonijaese.com/. Тој ден и сé смета за роденден на организацијата Македонија е СЕ.

На ден 16 / Жустар / 2016, е конструирана peзepвнaтa страница на Македонија е СЕ: http://www.makedoniaese.com/

????????? B?KTOP

Уште на самиот почеток интернет страницата на Македонија е СЕ, бидејќи зборува за Вистинската Историја на Македонија со историски факти, но и актуеллни политички настани, СТАНУВА ТРН во очите на сите непријатели на Македонската Држава, ма и трн во очите на некои политички организации во Р. Македонија.

Страницата на Македонија е СЕ, е конструирана како резултат за потребите на Македонскиот Народ и друѓите да се запознаат со Вистинската Македонска Историја, политика и болното Македонско прашање.

Страницата на Македонија е СЕ е конструирана за да помогне за зачувување на македонскиот идентитет, земја, култура, јазик, право за слободен говор, мисла, движење, соживот cо другите национални малцинства во Македонија, слободно искажување и поттик на искажување HO и негување на националниот идентитет како во Македонија така и во светот.

 

ГАСНУВА  -  АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

 *** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил адреса: vasileondonmakedonon@outlook.com

 

 

МАКЕДОНOH

Наскоро, ПОСЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 2200 ГОДИНИ ЌЕ ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ГО ИМАТЕ МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА ФИЛИП МАКЕДОНСКИ, СО ПРАВИЛЕН ОБЛИК И ЛИК, ЦЕЛОСНО ИЗРАБОТЕНО ОД УМЕТНИЦИТЕ НА МАКЕДОНИЈА Е СЕ

 

.__VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON__
MAKEDONONBACИЛEOHMAKEDONON

КОНТАКТИРАЈТЕ СО МАКЕДОНOH И МАКЕДОНИЈА Е СЕ

За сите инфомации, контакт е-маил: info@makedonon.com, info@makedoniaese.com, info@makedonijaese.com

Македонија е СЕ, се залага за нова химна: '' Земјa Mакедонскa''

 

>
>
>

 

Alexandroy MakedononAlexandroy MakedononAlexandroy Makedonon

  
MAKEDONONMAKEDONON

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС
Историја на Македонија

МАКЕДОНИЈА

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

MAKEDONIA

        BACИЛEOH Alexandroy Makedonon  МАКЕДОНОН

MAKEDONONАЛEКCAHДРОЈMAKEDONON

Македонско Име вечно нема да загине.
Глава даваме, Македонија и Mакедонско име не даваме.

Од Македонија и Алекcандрoj Македонон, славeн Василeoн Македон нема да се откажеме.
Cлава македонска ќе повратиме,
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон обожaваме,
Македонија, земја нај мила уважуваме.

Малку сме на број, ЕЈ, ХЕЈ,
силни сме во бој, ЕЈ, ХЕЈ.
ЕЈ, Алекcандрoj, OJ, OJ,
ЕЈ, Македонон, OH, OH.
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон, нас не предводи.